Kenali Nor Fakhry

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl .
Sebelum saya membebel ingin saya memberitahu sesuatu tentang diri saya baca kalau sudi ya tak nak baca pun tak pa . Haa  cepat la baca , haish , baca la !! http://matcuoi.com
Hai , saya Nor Fakhry . Nama penuh ? Ermm lupa pulak .
Tinggal di Penang tetapi saya berasal dari Pulau Pinang , tahu tak kat mana nih ? Kalau tak tahu jugak cari lah di peta-peta berdekatan . http://matcuoi.com
Sudah lumrah alam pada 2011 saya berumur 15 apa boleh buat ?
Perwatakkan ? Aduhh , banyaknya soalan tak boleh kurangkan ke ? Banyak songeh la pulak , "No comment" .
Away from drug , smoke , shisha , wahh gaya hidup sihat ye kau . http://matcuoi.com
Hobi ? Erm , menari , menyanyi , melalak (semua perkara tersebut hanya di dalam toilet) .
Lelaki sejati yang menyukai DOMO secara tidak sengaja ini mempunyai 2 batang tangan dan 4 ibu jari kaki serta beberapa organ dalaman yang tidak dapat dilihat menggunakan mata kasar .
Lelaki ini membesar dari embryo yang kecil di dalam dinding uterus ibunya hasil persenyawaan antara ovum dan sperma yang di 'sponsor' dari ayahnya sehingga bergitu ceria mengalahkan astro ceria . http://matcuoi.com
Tidak ada apa-apa yang menarik dalam diri saya semenjak bush kehilangan kontraknya sebagai pengeritik raja lawak tempoh hari .
Selain dari korek idung http://matcuoi.com idola saya ialah .... Ehh jap-jap . nak artis yang luar ke malaysia ? Erm , luar dulu lah . kalau luar saya suka "Peter Gene Hernandez" , apa ? Tak kenal ? Nak mati ke ? Dialah yang menyanyikan lagu 'grenade', 'talking to the moon' sebelum bruno mars menculik lagunya *senyum* .
Itu kalau solo lah , kalau yang group punya of coz la aku suka "LMFAO" kerana muzik mereka sungguh 'funky' .
Apa maksud LMFAO ? Adush , mak aku tak kasi aku mencarut .
Ok , kalau malaysia pulak saya suka "Matluthfi90" , apa ? Tak kenal jugak ? Haa , cepat-cepat la pergi tuition kalau tak kenal , dia ... Ermm , macam mana nak cakap ya . Alarh , korang cari la sendiri kat dalam youtube . Nanti keluar la video Matluthfi90 tuh .
Perempuan tercantik pernah saya nampak ialah "Chachi Gonzales" . My favourite tuh http://matcuoi.com
Sekian saja perbahasan saya pada hari ini maaf jika anda secara 'tak sengaja' telah meluangkan masa untuk membaca benda yang tak berfaedah ini .
Ingin mengenali saya dengan lebih terperinci ? Ingin mengetahui saiz seluar yang saya pakai ? Add lah saya di facebook seperti yang tertera di kaca lappy anda . Tak kenal maka tak cinta .
Sekian , MAJULAH REMPIT UNTUK KE KUBUR . http://matcuoi.com

P/s Berbelog Tanpa Perasaan http://matcuoi.com

βɛявɛℓσɢ Ƭαиρα Ƥɛяαƨααи