Friday, 27 May 2011

BENCI : Capcom Hina Islam !!

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl .
Hari ni mood tak berapa suka lah sebab secara tak sengaja TER-nampak 1 video ni .
Tajuk dia "Capcom Exposed" .
Well , aku tengok tajuk semacam best je .
Pastu aku baca la description dia ,
Rupa-rupanya tentang penghinaan Islam dalam game-game jepun dari syarikat "CAPCOM" .
Kepada yang gamers atau yang bukan , confirm tau kan capcom ni benda apa .
Yang bukan gamers pun aku yakin memang korang tau la kan , capcom ni feymes berbagai .
So , aku pun dah penat dah taip ni ,
Korang layan ja la video ni ,
Jangan baling lappy tu sudah .

Ok dah nampak kan ? .
Bertapa bencinya diorang dekat Islam .
Aku pun tak tau kenapa ,
Moga Allah membalas 'kebaikan' mereka .

βɛявɛℓσɢ Ƭαиρα Ƥɛяαƨααи

2 BUDAK NERD:

aimie said...

saya tak pernah tgkkk game ni -.- capcom pon x penah dengar ?

aimie said...
This comment has been removed by the author.