Thursday, 26 May 2011

KENAPA ? : Single Vs Couple (Heppy)

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl .
OK , aku sedikit kekeliruan di sini ,
Aku tak faham la , kenapa la bila single ja mesti aku nampak banyak couple yang heppy .

Bila couple ja mesti aku nampak banyak single yang heppy ,
Aku pun tak faham kenapa benda ni macam berpusing ,
Yeah , memang la aku belajar KH dunia ni berpusing , betul la tu http://matcuoi.com

Yeahh , soalan aku dari tadi korang tak jawap pun ? huhu ni yang sedih ni (tacink)
Haish , pening betul dengan dunia ni , macam-macam benda ada , lalalala http://matcuoi.com


Posting Bosan , sekian ,

βɛявɛℓσɢ Ƭαиρα Ƥɛяαƨααи

2 BUDAK NERD:

Capital A ♥ said...

hidup nih kan macam roda :)

http://azrasaddict.blogspot.com/

Nor-Fakhry-Norzilan said...

@Capital A ♥haha betul la apa ckgu KH ajar tuh :D