Wednesday, 29 June 2011

Hargai Follower Pertama .

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl .


Ok , harini aku nak cita sikit pasal follower pertama .
Korang ingat lagi tak siapa follower pertama kamu ?
Ermm , kalau aku tanya ni memang confirm la semua nanti check balik list kan ? haha .
Walaupun followers aku tak sampai lg 3-4 digit .
Tapi aku masih lagi ingat siapa follower pertama aku .
Dia laa yang menyebabkan aku terjebak dalam bidang blogging ni .
Follower pertama aku : Mimie ! a.k.a sedara aku :)) .



P/s Thx Mimie !

βɛявɛℓσɢ Ƭαиρα Ƥɛяαƨααи

2 BUDAK NERD:

Acik said...

aiyooo ... follower pertama tu ... org yg kena paksa follow blog saya! heheeee ...

aimie said...

larhh aku ke ? =.= seriuss gua sendri x sedar hahaah ! XD