Tuesday, 7 June 2011

Tanya Sama Pokok ?

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl .






tersesat malu bertanya

tak tahu tak tahu kemana
terlalu bnyk alasannya
duk terdiam
menyusur dikaki lima terlihat bayang wajah kelmarin
tersentuh hati bagai luruh

tanya sama pokok apa sebab goyang jawab angin yang goncang
terbang burung terbang patah sayap diduga
seandainya rebah kau masih ada

terlalu mahu dan mahu terlupa apa yg belum
terlalu bnyk alasannya
duduk terdiam
tak mudah namun tak susah terserah atas pilihan
tersentuh hati mula luruh

tanya sama pokok apa sebab goyang jawab angin yang goncang
terbang burung terbang patah sayap diduga
seandainya rebah kau masih ada ,,

nanana.. nananana..
nanana.. nananana..

kau masih ada..
kau masih ada..
kau masih ada..
kau masih adaaaaa...... ooooooooo!

terlalu mahu dan mahu terlupa apa yg belum
terlalu bnyk alasannya
duduk terdiam
tak mudah namun tak susah terserah atas pilihan
tersentuh hati mula luruh

tanya sama pokok......





Haha , actually kawan aku dulu ada bagi aku lagu ni .
Tapi first time aku dengar tak lah best sangat .
Tapi tadi aku bukak blog Cik Kacak
Tiba-tiba dengar pulak lagu Pokok tuh .
Dah alang-alang tengah play . Malas pulak nak stop button tu .
Dengar lama-lama . Best lah pulak haha .
Itu saja ,
Akhir kata ,
Entri bosan , kekekeke :P

βɛявɛℓσɢ Ƭαиρα Ƥɛяαƨααи

6 BUDAK NERD:

cik kacak said...

HHE , best kan lagu ni ? hwaaa , suke suke suke <3

Nor-Fakhry-Norzilan said...

@cik kacak ; haha , best pulak , credit utk cik kacak lah :)

cik kacak said...

HHE , cik kacak dah letak entry ni dekat kacak's blog - wewittt , sedap kan suare HAZAMA ni ? ;DD

Nor-Fakhry-Norzilan said...

@cik kacak ; haha , best suara dia dlm ni , maceh2x , toce2x . :D

aimie said...

wahai sedara ku :) lain kali credit laa tulis LIRIK tu dari blog akuu :))hahaha

Nor-Fakhry-Norzilan said...

@aimie ; hek eleh , aku copy pun lirik je =="