Thursday, 30 June 2011

Kenapa dengan Fakhry ?

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl .


Kenapa dengan Fakhry ?
Ermm , ok memang pelik ,
aku pun tak tau kenapa , tapi benda ni tiba-tiba jadi kat aku .
Mungkin tak pelik bagi korang , tapi agak pelik bagi aku .
Tadi bapak aku balik , pastu dia check dia punya pocket fon takde .
dia bagi la kunci kereta kat aku suruh aku turun . Cehh pemalas .
Pastu aku pun turun lah tangga .
Pastu aku rasa lain macam la kan ,
maklum la tengah malam ,
ada saja la setan nak kacau ,
pastu tanpa aku sedar aku tersebut "Sat jumpa hantu TANGGA satg" . SENGAL !

Aku pun tak tau kenapa , sedangkan hantu tu aku tak pernah dengar aku bole tercakap .
SENGAL BABAK 1 la kira tadi .



Ok , lepas dah ambik tu ,
aku pun naik la balik tangga tu ,
*PAUSE*
Aku ni kalau dekat luar memang aku nanti cakap 'penang' la kan .
Cuma kalau dalam blog dan FB ni je la aku cakap ala-ala KL untuk bagi semua reader aku faham .
*SAMBUNG*

untuk nak pastikan yang aku tak lupa rumah aku tinggkat berapa ,
aku pun kira la dari satu .
Pastu tiba-tiba aku tercakap "DUE" <-- Gaya KL

"TIGE" , "EMPAT" , "LIME" . Sampai la dekat tingkat rumah aku ,
baru la aku perasan aku TER-cakap KL haha .
Korang rasa pelik tak ? Aku tau jawapannya TAK !
Tapi bagi aku memang PELIK , sebab aku jarang cakap KL .



Itu saja entri SENGAL harini :DD

βɛявɛℓσɢ Ƭαиρα Ƥɛяαƨααи

2 BUDAK NERD:

aimie said...

aku rasa entry ni yang pelik hahah !

Nor-Fakhry-Norzilan said...

@aimie ; haha , tao xpe .