Thursday, 9 June 2011

Jom Uji Berapa Merdu Nama Anda !

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl .


Anda mau rockk ? hehe .
Ok , korang nak test tak bertapa merdunya nama korang ?
Ok , jom test . TAPI untuk harini je boleh , 
esok dah tak boleh , so sapa yang baca entri ni harini ,
dapat la rasa macam mana merdu nama korang , hihi .
First step : pergi ke goolgle .
Dan ada akan nampak macam ni .
Haha , ok , kat situ nanti ada 1 button bentuk keyboard kaler hitam tuh .
Korang tekan , dia akan bertukar jadi kaler merah ,
pastu korang taip lah nama korang dekat keyboard .
Haha , release tension jugak la buat bende ni . hehe .


Screenshot By : Mimie

βɛявɛℓσɢ Ƭαиρα Ƥɛяαƨααи

2 BUDAK NERD:

cik kacak said...

haaaa , menarik !

Nor-Fakhry-Norzilan said...

@cik kacak ; skali skala dgr nma sndri vrsi lagu apa slahnya ? haha =P