Thursday, 2 June 2011

Jom Join 30 Bloglist KOTAK BULAT

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl .

Posting ini bertujuan untuk menyedapkan hati member aku ,
Kesian pulak kat dia , dia pun tak lah sehebat aku ni hehe . Lebih-lebih pulak aku .
Ok , aku pun dah malas nak taip ni , 
Aku pun ada keja lain haha .
Cara nak sertai ?
Senang ,
1. Pergi ke blog KOTAK BULAT . Dan jadi la follower .
2. Buat satu entri macam ni dengan tajuk Jom Join Bloglist KOTAK BULAT . Takda tajuk yang best-best ke nak buat ?
3. Letakkan Gambar ShinShan tu . Macam la takda gambar lain .
4. Link kan ke entri ni . Ehh , link kan ke entri ni ---> Join Bloglist KB

5. Tinggalkan laptop link anda , dekat sana .
Selamat mencuba . Tarikh tutup tanya dia la !!


βɛявɛℓσɢ Ƭαиρα Ƥɛяαƨααи

2 BUDAK NERD:

solomolo said...

singgah dari belog Kotak Bulat...
happy blogging...
[^_^]

aimie said...

kau dah join bloglist dia boleh plakk komen smue yep.. hahah siot je kau